Hudiksvall: 0650-48 47 46Söderhamn: 0270-150 31Bollnäs: 0278-141 55Ovanåker: 0278-141 55
Toppgrafik

Ventilationsrengöring BRF & Förvaltning - för din komfort & driftsekonomi

Boka tjänst online! SuperSotaren Emelie
Du som arbetar med fastighetsförvaltning, känner säkert redan till många av de problem som dålig luft kan innebära. Inte bara ur en hälsoaspekt, utan också att bristande ventilation kan ställa till problem för själva byggnaden.
Serviceavtal Sotning och Ventilationsrengöring för BRF och Förvaltning

Vårt serviceavtal ger dig mer tid till annat.

Att rätt ventilation skapar trygghet och trivsel för de boende, det vet du redan. Med rätt inställda luftflöden, rena kanaler och underhållna filter får du också en fastighet som andas rätt. Som drar mindre energi och som besparar byggnaden från exempelvis fuktproblem. Med Kustsotarnas serviceabonnemang får du ett vakande öga på hela systemet – dessutom med det löpande underhållet inplanerat och klart. Enkelt och tidsbesparande, med samma kontaktperson från underhåll till OVK!

Kontakta vårt team Se vår ventilationsfilm
Ventilationsrengöring Hudiksvall

Återvinna är vår grej.

Vårt fokus är inte att sälja och installera nya ventilationsanläggningar. Sådant kostar, och det är inte alltid det som är svaret på vad som krävs för att skapa en bättre inomhusmiljö. Vårt uppdrag är istället att – så nära det är möjligt – kunna återställa anläggningen till det skick som gällde när den var ny. Genom mångårig branschvana och tillgång till den senaste tekniken och utrustningen för rengöring kan vi åstadkomma rejäla resultat – utan att kostnaderna skenar iväg. Kontakta oss för ett skräddarsytt, kostnadsfritt förslag!.

Kontakta vårt team Se vår ventilationsfilm
Mätinstrument

Dags för OVK?
Du kan räkna med oss!

OVK, obligatorisk ventilationskontroll, ska göras i de flesta byggnader. Syftet är att visa att inomhusklimatet är bra och att ventilationssystemen fungerar. En obligatorisk ventilationskontroll ska göras av en certifierad kontrollant, som också ska ge förslag på hur ventilationens energiåtgång kan minskas – utan att det ger en sämre inomhusmiljö. Det är byggnadens ägare, som ska se till att OVK utförs. Vi hjälper dig genom de nödvändiga stegen – från kontroll till eventuella åtgärder.

Läs mer om OVK Kontakta vårt team
Kustsotarna i Hälsingland

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Under fliken Tips & Råd hittar du svar på många vanliga frågor. Vill du omboka din tid för sotning eller brandskyddskontroll – eller har du övriga frågor, fyll i nedanstående så återkommer vi till dig (vanligtvis inom 24 timmar).

Prata med vår kundtjänst

Du kan givetvis också ringa vår kundtjänst om dina frågor. Du når oss 08.00-11.00 mån-fre på tel 0650-48 47 46 (Hudiksvall), 0270-150 31 (Söderhamn) och 0278-141 55 (Bollnäs och Ovanåker).
    (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.