Hudiksvall (08.00-11.00 mån-fre): 0650-48 47 46Söderhamn (08.00-11.00 mån-fre): 0270-150 31info@kustsotarn.se
Toppgrafik

Skorstensbesiktning - Besiktning av skorstenar & eldstäder

Boka tjänst online! SuperSotaren Emelie
Om du vill vara säker på att din skorsten är säker och fungerar som den ska så bör du utföra en skorstensbesiktning! Vid en besiktning av skorstenen så kontrollerar våra erfarna experter för eventuella problem eller skador som kan utgöra en säkerhetsrisk.
Kontakta oss

När du bokar in en skorstensbesiktning med oss på Kustsotarna i Hälsingland så säkerställer du att arbetet utförs enligt bästa möjliga branschstandard. Efter besiktningen så kommer vi att ge dig en rapport med eventuella problem och rekommenderade åtgärder. Vi ger dig även värdefulla råd och underhållstips om hur du kan förebygga och undvika framtida problem som kan uppstå.

Vad kostar en skorstensbesiktning?

Vanligtvis så kan kostnaderna för en skorstensbesiktning variera från ett par hundra kronor och ända upp till flera tusen kronor, beroende på olika faktorer såsom:

  • Skorstenens storlek
  • Skorstenens typ
  • Hur lång tid skorstensbesiktningen tar
  • Antal objekt som ska besiktas
  • Var någonstans fastigheten är belägen

Varmt välkommen att kontakta oss på Kustsotarna i Hälsingland när du ska boka in en skorstensbesiktning i Söderhamn och Hudiksvall med omnejd. Vi kommer säkerställa att du får maximalt värde för dina pengar och en 5-stjärning kundupplevelse!

Kontakta oss
Kustsotarna i Hälsingland

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Under fliken Tips & Råd hittar du svar på många vanliga frågor. Vill du omboka din tid för sotning eller brandskyddskontroll – eller har du övriga frågor, fyll i nedanstående så återkommer vi till dig (vanligtvis inom 24 timmar).

Prata med vår kundtjänst

Du kan givetvis också ringa vår kundtjänst om dina frågor. Du når oss 08.00-11.00 mån-fre på tel 0650-48 47 46 (Hudiksvall) och 0270-150 31 (Söderhamn).


    (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.